Välkommen till ett spännande ÅRSMÖTE

Måndagen den 23 april kl. 18.30 i Hovås Golfkrogs lokaler på Golfbanevägen 17 är du som är medlem – eller har för avsikt att bli medlem i Hovås Askims Båtklubb. Vi är f.n. 400 medlemmar inkl. vår hedersmedlem Tore Glittsjö.

Vi inleder med att båtkonstruktören, industridesignern och seglaren Pelle Petterson svarar på frågor om sitt minst sagt händelserika liv – så förbered dig gärna på frågor om Pelle och hans båtar och övriga händelser, t.ex. de två satsningarna i Americas Cup, VM- och OS-seglingarna och om hur Volvo P 1800 egentligen kom till.

Därefter bjuder HABK på räksmörgås med Kaffe/The och kaka och öl finns att köpa för dem som föredrar det. Sedan startar Årsmötesförhandlingarna med en agenda som du får information om i det brev som kommer hem till alla Hovås båtplatsinnehavare i mars. Det innehåller även vaktschema samt inbetalningskort till årsavgiften och inbetalningskort till Båtlivshuset för årets insats.

Styrelsen i Hovås Askims Båtklubb