Välkommen till årsmöte

Bäste HABK-medlem

När de flesta av våra drygt 400 medlemmar nu är vaccinerade är det dags att hålla vårt två gånger uppskjutna Årsmöte

 tisdagen den 28 september klockan 19 hos Hovås Golfkrog

Förutom det stadgeenliga Årsmötet inleds kvällen med att HABK-medlemmen och ”längeseglaren” Patrik Ström berättar om en spännande seglats till Helgoland varefter HABK bjuder på den traditionella räkmackan med kaffe/the och kaka.

I slutet av Årsmötet och under punkten övrigt kommer Bad- och Bastusektionen att informera om projektet med soldäck, bastu och vindskydd på piren. Och under tiden som vi njuter av räkmackan kommer vi att auktionera ut en litografi som hedersmedlemmen och marinmålaren Franz Glatzl skänkt till klubben.

Du finner fullständig kallelse och valberedningens förslag till styrelse för tiden till nästa årsmöte finns i Protokoll 2021. Och du anmäler dig genom att skriva till

Bästa hälsningar

Janerik Dimming

Ordf. HABK